Jag heter Eleonor Svedin, och bor i Frölunda. Jag avslutade instruktörsutbildningen på Hundens hus 2013, och är nu certifierad hundinstruktör.

Hundar har alltid legat mig varmt om hjärtat, och då framförallt min egen Goldenkille Viktor, som har fått ge namn till mitt företag. Jag lägger ner mycket tid på honom,och vi tränar jakt och viltspår tillsammans.

Min träningsfilosofi är att hundar ska tycka det är roligt att träna, och att vi som ägare ska få dem att känna trygghet och tillit. Då får vi så mycket tillbaka! Jag jobbar med att belöna det beteende vi vill ha, och nonchalera det vi inte vill ha.I grundträningen lägger jag ner mycket tid och jobbar mycket med belöningar, just för att få hundarna att förstå vad vi menar och för att få dem trygga.

För att få en bra relation med våra hundar, krävs ett bra samarbete och att hunden väljer att vara med oss. Jag jobbar inte enligt någon metod, utan ser till individen, och tar hänsyn till ras, ålder, kön och tidigare erfarenheter.

 

Utbildningar och föreläsningar

Instruktörsutbildning Hundens hus 2013

”Från belöning till belöning” Eva Bertilsson 2013

Spel och lekar 2015

”Hundspråk” Renèe Sjöberg 2015

”En föreläsning för förändring”  Kerstin Malm 2016

Föreläsning Eva Bodfäldt 2016

Viltspårsinstruktör 2016

”Hundens psykologi-och hundägarens” Anders Hallgren 2017

”Friskvård och massage för hunden”  Anna Skog 2017

”Hundspråk”  Pia Myrseth 2017

3 kommentarer

 1. Anitha Björnström

  Hej är intresserad av din kurs 21/9.
  Perro valpen ett år. Har du telefon?
  Mvh Anitha Björnström
  te l0709 395291

 2. Till alla er som funderar på att gå hundkurs, då ska ni definitivt välja Eleonor. Hon är proffsig, kunnig, har erfarenhet och använder träningsmetoder som främjar hundens inlärning och kontakt med hundägaren.

  • Hej Amelie!

   Tack,vad gullig du är!!Kul att höra från dig.Hur går det själv?Kör du några hundkurser eller tränar du bara på gymmet?:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.